About us

Driven by Diana & Heidi

Diana Pirard en Heidi Wijgaerts werken sinds 2010 samen als een complementair en creatief duo dat zich 100% thuis voelt in grafisch design en communicatieadvies. Met hun typische Limburgse gastvrijheid komen ze eerst langs om te luisteren, de context aan te voelen en te begrijpen wat de klant echt wilt. Ze observeren, adviseren, inspireren én connecteren want hun netwerk in Limburg is er eentje om u tegen te zeggen. 

Driven by design 

De core business van dmotion communication is grafisch ontwerp met een stevige surplus. Een nieuw logo laten ontwerpen? Dat kan, maar Diana en Heidi schuiven ook graag mee aan tafel om een onderbouwde marketingstrategie uit te tekenen. Budgetadvies, planning en een verstandige mediamix opzetten? Meer visibiliteit, meer leads, meer sales? Graag! dmotion communication combineert strategie met creativiteit en brengt een rode draad in al jouw interne en externe bedrijfscommunicatie.

Driven by dmotion communication

dmotion communication staat letterlijk voor 2 dames in beweging. Diana en Heidi brengen ook jouw bedrijf in beweging met een sterke merkidentiteit en visibiliteit. Heb je al een haarscherp idee voor een campagne of een grafisch design? Geweldig! Of zoek je een ervaren sparringpartner om nieuwe concepten van nul uit te werken? dmotion communication bruist van de ideeën en kan sterke visies omzetten in sterke campagnes. Wij zijn er klaar voor… 

De deur staat open, de koffie staat klaar!

Meet & Greet Diana & Heidi >> 
Lees alles over onze expertises >>

About us

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x