COVID-19

Alles ok bij jou? En met de mensen rondom je? Hopelijk nog gezond en wel.

dmotion communication & design heeft niet stilgezeten. Op hun afgeschermde bureau werkten we een gloednieuw project uit: een online shop met coronaproof artikelen die jou helpen om veilig herop te starten na 4 mei: voor jezelf, je medewerkers én je klanten.
 

Plexischermen

Deze spatschermen komen in twee standaardmaten. Bestel in enkele klikken en we werken alles keurig af voor jou. Een gepersonaliseerde tekst? Maatwerk? Bel ons op 0470 98 03 73 of mail naar diana@dmotion.eu. 

Vloerstickers

Hoeveel is anderhalve meter precies? Met onze vloerstickers is iedereen 100 % zeker. Bezoekers, klanten en medewerkers. Logo, gepersonaliseerde tekst, creatieve insteek … Het is allemaal mogelijk. 

Stijlvolle dispenserhouder

Desinfecterende handgel? Bied hem stijlvol aan. Met een houten dispenserhouder mét voetjes aan de ingang of de kassa. Wij bedrukken het hout zoals jij dat wenst. Met of zonder logo, met of zonder tekst op maat.

Doelgerichte marketingactie

Wil je dat je klanten nog vóór 4 mei aan jou denken? Laat je communicatie niet stilvallen. Kies voor een kleinschalige gerichte actie. Gepersonaliseerde mailings in print of digitaal. Een signalisatie of display aan de ingang. Flyers, onderleggers of naamkaartjes. Wij ondersteunen je graag.

Print- of drukwerk nodig?

Ook daar houden we het veilig. Wij regelen alles voor jou, van ontwerp tot afgewerkt product. Wij bellen jou als het klaar is en zorgen dat het netjes bij jou terecht komt. 

Stuur ons gewoon een e-mailtje, heidi@dmotion.eu en we werken jouw project uit tot in de kleinste details.

Je merkt het: dmotion communication & design is volledig operationeel voor jou. Zo hoef jij je alvast niet druk te maken over jouw drukwerken en communicatie. Vandaar dat dmotion alle klanten meteen verder helpt met de productie van folders, nieuwsbrieven, brochures, advertenties, magazines, huisstijl, enzovoort.

Corona kan onze creativiteit niet lamleggen!

Hou het veilig. Al dan niet achter plexiglas ;-)

COVID-19

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x