Grafisch ontwerp Vlaanderen

Grafisch ontwerper in Vlaanderen gezocht? Welkom bij dmotion communication voor al jouw grafisch ontwerp!

dmotion is jouw creatief communicatiebureau en grafisch ontwerper uit Vlaanderen met tonnen ervaring. Als grafisch ontwerpers helpen wij bedrijven om sterk te communiceren en te adverteren. Zij ontwerpen grafische designs die passen als gegoten, werken een nieuwe huisstijl uit, maken bedrijfsmagazines, bedenken slimme marketingcampagnes en zetten een effectieve mediamix op.

Bel 011 870 870 Ontvang vrijblijvende offerte


Grafisch ontwerp Vlaanderen - dmotion

Werken met dmotion is persoonlijk, direct en heerlijk to the point. 


Grafisch ontwerp voor jouw website

Jouw klanten en prospects uit Vlaanderen surfen veel online. Een professionele website geeft je bedrijf een digitale boost en meer online visibiliteit. Wil je een succesvolle website laten ontwerpen die hoog scoort in Google? Daar weten wij bij dmotion communication alles van. Investeren in een mobiele en mooie website zou bovenaan de to-do lijst van elke ondernemer moeten staan!

Als grafisch ontwerper is dmotion communication straf in het ontwerpen van mooie websites. Een layout volledig van nul starten of een bestaande template pimpen tot een cool webdesign? Kom langs en neem een vliegende start op het world wide web! dmotion communication heeft partnerships met betrouwbare webbouwers die ons grafisch ontwerp omzetten in betaalbare responsieve websites die technisch 100% in orde zijn.


Grafisch ontwerper voor jouw huisstijl en logo

Jouw logo is als de voorgevel van je bedrijf en weerspiegelt de identiteit van jouw onderneming. Als grafisch ontwerper kijken wij eerst achter deze gevel om te horen, zien en voelen waar je bedrijf voor staat. We spelen met kleuren, vormen, iconen, lettertypes en doen voorstellen voor een straffe baseline. We overleggen en sturen het grafisch ontwerp bij tot jouw nieuw logo helemaal op punt staat.

Logo? Check! Dan is de volgende stap om een rode draad te brengen in jouw huisstijl: van briefpapier tot naamkaartjes ontwerpen, van een nieuwe Powerpoint template tot een grafisch ontwerp van folders, van bewegwijzering tot banners laten maken. dmotion communication zorgt van ontwerp tot een piekfijne uitvoering haarscherp gedrukt en met een levering aan huis in Vlaanderen.


Grafisch ontwerp Vlaanderen - dmotion


Grafisch ontwerp Vlaanderen - dmotion


Grafisch ontwerp Vlaanderen - dmotion

Grafisch ontwerp voor al jouw drukwerk en promomateriaal

Briefpapier, enveloppen, naamkaartjes, flyers, folders, magazines, brochures, uitnodigingen, advertenties, verpakkingsmateriaal… alles wat bij een drukker passeert, vraagt een specifieke technische set-up en een mooi grafisch ontwerp uiteraard. dmotion communication ontwerpt al jouw drukwerk snel en efficiënt en volledig in jouw huisstijl. Bovendien hebben wij een duurzaam partnership met drukkers uit Vlaanderen die fantastisch drukwerk leveren.

Wil je indruk maken op een beurs of evenement met een originele roll-up, banner, affiche en bijhorende gadgets en folders? Op zoek naar out-of-the-box ideeën om relatiegeschenken of nieuwjaarscadeaus te laten maken? Geweldig! Dan kan dmotion communication je zeker helpen! Wij steken de koppen bij elkaar en maken toffe en gepersonaliseerde ontwerpen die een blijvende indruk nalaten.


Grafisch ontwerp voor jouw bedrijfsmagazine

Als grafisch bureau leggen wij de focus zowel op de inhoud als op de vormgeving. Want ook al is de inhoud nog zo goed, met een slecht grafisch ontwerp gaat jouw bedrijfsmagazine totaal de mist in. Wij schakelen al onze contacten in en zorgen voor een ervaren copywriter, fotograaf en drukker. Wij blijven het aanspreekpunt en werken jouw magazine af van A tot Z. De Z van zending, want ook daar kunnen wij voor zorgen!

Grafisch ontwerper voor jouw online communicatie en mediaplanning

Om jouw online communicatie te ondersteunen, maakt dmotion ontwerpen voor nieuwsbrieven, social media advertenties, banners, visuals, digitale magazines, enz. Zowel voor het uitwerken van templates als voor het volledig klaarmaken van jouw designs kan je terecht bij dmotion, uiteraard 100% in jouw huisstijl. Een zakelijke visual voor LinkedIn, een creatieve post voor Facebook of een stijlvol online magazine? Wij maken er meteen werk van!

In het wilde weg adverteren of een onderbouwde mediastrategie uittekenen? Adverteren kost geld en daarom denkt dmotion communication samen met jou ook mee na over de juiste strategie. Rekening houdend met jouw budget stippelen we een online en/of offline route uit die jouw bedrijf op de radar brengt van prospects, klanten en Google. Als grafisch ontwerper waken wij ook over de grafische vormgeving en brengen we een rode draad in al jouw advertenties en publicaties.

Bel 011 870 870Ontvang vrijblijvende offerte


Grafisch ontwerp Vlaanderen - dmotion

De communicatie is voor ons. Succesvol zijn is voor u …


Grafisch ontwerper en communicatiebureau dmotion

Diana Pirard en Heidi Wijgaerts werken sinds 2010 samen als een complementair en creatief duo dat zich 100% thuis voelt in grafisch design en communicatieadvies. Met hun typische Limburgse gastvrijheid komen ze eerst langs om te luisteren, de context aan te voelen en te begrijpen wat de klant echt wilt. Ze observeren, adviseren, inspireren én connecteren want hun netwerk in Limburg is er eentje om u tegen te zeggen.

  • Driven by design

De core business van dmotion communication is grafisch ontwerp met een stevige surplus. Een nieuw logo laten ontwerpen? Dat kan, maar Diana en Heidi schuiven ook graag mee aan tafel om een onderbouwde marketingstrategie uit te tekenen. Budgetadvies, planning en een verstandige mediamix opzetten? Meer visibiliteit, meer leads, meer sales? Graag! dmotion communication combineert strategie met creativiteit en brengt een rode draad in al jouw interne en externe bedrijfscommunicatie.

  • Driven by dmotion communication

dmotion communication staat letterlijk voor 2 dames in beweging. Diana en Heidi brengen ook jouw bedrijf in beweging met een sterke merkidentiteit en visibiliteit. Heb je al een haarscherp idee voor een campagne of een grafisch design? Geweldig! Of zoek je een ervaren sparringpartner om nieuwe concepten van nul uit te werken? dmotion communication bruist van de ideeën en kan sterke visies omzetten in sterke campagnes. Wij zijn er klaar voor…

Bel 011 870 870 Ontvang vrijblijvende offerte

Grafisch ontwerp Vlaanderen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x